Η νέα Skoda Fabia βρίσκεται στο Golden Hall! Δείτε live φωτογραφίες - Τιμές


Μία στην κυριολεξία μοναδική νέα Skoda Fabia φιλοξενείται σε avant-première για την ελληνική αγορά στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι. Πότε θα είναι διαθέσιμη στις εκθέσεις της Skoda σε όλη την Ελλάδα. Δείτε live φωτογραφίες και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της νέας Skoda Fabia.

  • 4/2/2022

Η ολοκαίνουργια Skoda Fabia σε λίγες εβδομάδες θα βρίσκεται στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar- Skoda σε όλη την Ελλάδα, με το λανσάρισμά της να είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαρτίου.

Μία μοναδική – στην κυριολεξία –  Skoda Fabia βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Το νέο μικρό hatchback μοντέλο της Skoda είναι βαμμένο στο εντυπωσιακό “Phoenix Orange” πορτοκαλί χρώμα, στην τέταρτη πλέον γενιά του και ριζικά αλλαγμένο από τους προκατόχους του και περιμένει τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου για να το θαυμάσουν από κοντά. Εμείς την είδαμε και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες για να πάρετε μία γεύση για το νέο σουπερμίνι της Skoda.

Η νέα Skoda Fabia με μήκος 4,11 μ. είναι από τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία της ενώ ο χώρος αποσκευών, που ήταν ήδη ο κορυφαίος στην κατηγορία, πλέον έχει ανέβει στα 380 λίτρα. Το μοντέλο διαθέτει τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή ανάμεσα στον ανταγωνισμό (Cd = 0,28), είναι κορυφαίο σε χώρους, με επιπλέον χαρακτηριστικά άνεσης και πολλά προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού. Πιο σημαντικά από αυτά είναι οι έως και εννέα αερόσακοι (ανάμεσά τους και για τα γόνατα του οδηγού) καθώς και το Travel Assist, για ημιαυτόνομη οδήγηση (Επιπέδου 2) για ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα. Τα φωτιστικά σώματα είναι στάνταρ τεχνολογίας LED ενώ προαιρετικά διατίθενται και full LED.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το εσωτερικό του νέου μοντέλου, ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ ενθουσιασμού και εργονομίας. Οπτικά, ξεχωρίζει η ελεύθερη στον χώρο πάνω από την κεντρική κονσόλα οθόνη διαστάσεων έως 9,2 ιντσών, ενώ το Virtual Cockpit, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, για πρώτη φορά έχει μέγεθος έως 10,25 ίντσες.

Η νέα Skoda Fabia θα είναι εξ αρχής διαθέσιμη στα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η Monte Carlo. Ήδη η εισαγωγική έκδοση Active είναι πλούσια εξοπλισμένη, μεταξύ άλλων διαθέτει LED προβολείς και φώτα ημέρας, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων SWING 6,5 ιντσών με Bluetooth, Smart Link λειτουργία σύνδεσης εφαρμογών smartphone, κλιματισμό και συστήματα υποβοήθησης οδηγού Front Assist, Lane Assist και Driver Alert System. Ανεξάρτητα έκδοσης, η νέα SKODA FABIA είναι πάντα online χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, η οποία καθιστά δυνατή την πρόσβαση στο ευρύ φάσμα των διαδικτυακών υπηρεσιών SKODA Connect.

Σε επίπεδο κινητήρων η νέα Skoda Fabia θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αρχικά με επιλογή ανάμεσα σε έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0 MPI με ισχύ  80 PS (59 kW) και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων και έναν τετρακύλινδρο άμεσου ψεκασμού 1.0 TSI με ισχύ 110 PS (81 kW). Ο δεύτερος, διατίθεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων είτε με αυτόματο DSG 7-σχέσεων. Αργότερα μέσα στο 2022, θα είναι διαθέσιμος και ένας τετρακύλινδρος 1.5 TSI, με ισχύ 150 PS (110 kW), ο νέος κορυφαίος κινητήρας για την νέα Fabia.  

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda έχει ανακοινώσει τις προτεινόμενες τιμές λιανικής για την νέα Fabia, με εισαγωγική έκδοση την 1.0 MPI 80 PS ACTIVE να τιμάται στις 14.990 €.

Αναλυτικά, ο τιμοκατάλογος της νέας Skoda Fabia:

1.0 MPI 80 PS ACTIVE:    14.990€

1.0 MPI 80 PS AMBITION: 16.600€

1.0 MPI 80 PS STYLE:       18.150€

1.0 TSI 110 PS AMBITION: 17.500€

1.0 TSI 110 PS STYLE: 18.990€

1.0 TSI 110 PS DSG STYLE: 20.650€

                               

Η νέα Skoda Fabia θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Golden Hall μέχρι το τέλος Μαρτίου.