Η οικογένεια Barkley «επιστρέφει» και αναδεικνύει τις αρετές των μοντέλων της Subaru (video)


Τα αξιαγάπητα golden retrievers και lambrador πρωταγωνιστούν σε 6 διαφημίσεις των Subaru Forester, Impreza, Crosstrek και Outback.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 12/8/2023

Μπορεί μια πρόσφατη έρευνα να έδειξε ότι 1 στους 3 δε θα αγόραζε ποτέ μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στο οποίο έμπαινε σκύλος, όμως οι τετράποδοι φίλοι μας είναι αξιαγάπητοι και πιστοί σύντροφοι, ακόμα και στις βόλτες με το αυτοκίνητο.

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν χρησιμοποιήσει σκύλους σε διαφημίσεις μοντέλων τους και η Subaru είναι μία από αυτές. Άλλωστε, η οικογένεια Barkley, αποτελούμενη από golden retrievers και ένα lambrador, πρωταγωνιστεί συχνά σε spots της ιαπωνικής φίρμας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Dog Tested. Dog Approved».

Τα πανέμορφα σκυλάκια «επέστρεψαν» πριν από λίγες μέρες σε μια σειρά 6 σύντομων διαφημιστικών video για τα Subaru Impreza, Crosstrek, Outback, Forester και Ascent.

Στο «On Repeat» η οικογένεια Barkley βρίσκεται μέσα σε ένα Crosstrek, στο οποίο επικρατεί μια κατάσταση που είναι οικεία σε πολλούς γονείς μικρών παιδιών. Ένα χαρούμενο παιδικό τραγούδι ακούγεται στην καμπίνα. Μόλις τελειώσει, το κουτάβι στο πίσω κάθισμα αρχίζει να γαυγίζει και θέλει να το ακούσει ξανά, με το repeat να είναι εύκολο εξαιτίας της μεγάλης οθόνης του συστήματος infotainment.

Το «Glamping Trip» αναδεικνύει την ελκτική ικανότητα του 7θέσιου Ascent SUV. Η οικογένεια πηγαίνει για κάμπινγκ, για να συναντήσει δύο σκυλιά Δαλματίας σε μία σκηνή και ρυμουλκεί ένα όμορφο σπιτάκι σκύλων, που έχει όλα τα… κομφόρ: Φώτα, λουλούδια, ακόμα και πυροσβεστικό κρουνό.

Στο «Toys» διαφημίζεται η ικανότητα του Forester να «ξεπερνά κάθε απροσδόκητο έδαφος», με την τετρακίνησή του, καθώς μπορεί και περνά πάνω από το …χάος παιχνιδιών που έχουν δημιουργήσει τα δύο μικρά σκυλιά της οικογένειας έξω από το σπίτι.

Το «College» δείχνει τις δυσκολίες του αποχωρισμού που βιώνουν οι γονείς όταν το παιδί φεύγει για να σπουδάσει σε άλλη πόλη. Ο έφηβος σκύλος είναι χαρούμενος και έχει φορτώσει τα πάντα στο Impreza RS, την ώρα που ο πατέρας και η μητέρα του είναι θλιμμένοι.

Το κάμπινγκ είναι το θέμα και στο διαφημιστικό «Everybody In» για το Subaru Crosstrek Wilderness. Η οικογένεια «επιβιβάζεται» σε μία σκηνή τοποθετημένη στην οροφή του την ώρα που ένας «απρόσκλητος» επισκέπτης θέλει να ακολουθήσει. Ωστόσο η πόρτα κλείνει και «μπορούν να ξεφύγουν από τα πάντα».

Τέλος, το «Bikers» είναι μια διαφήμιση για το Outback και «παρουσιάζει» τη συνάντηση των Barkleys με σκύλους-λάτρεις των δύο τροχών, έξω από ένα εστιατόριο!