Η pick-up έκδοση της BMW X7 είναι γεγονός


Δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας μας αλλά για ένα φιλόδοξο project του σχεδιαστικού τμήμα της BMW, το οποίο θέλησε να δώσει έναν διαφορετικό ρόλο στη μέχρι σήμερα γνωστή X7.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/7/2019

Αν μέχρι σήμερα το σενάριο που ήθελε την BMW να περνά στην παραγωγή ένα pick-up φάνταζε ακραίο, το φιλόδοξο project των εκπαιδευόμενων σχεδιαστικών της βαυαρικής φίρμας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η βαυαρική φίρμα να ακολουθήσει τον πρόσφατο παράδειγμα του βασικού ανταγωνιστή της.

Για τον ρόλο του υπό εξέλιξη pick-up επιλέχθηκε το κορυφαίο σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV της γερμανικής φίρμας. Ο λόγος για την BMW X7, η οποία μετατράπηκε σε ένα διπλοκάμπινο pick-up, αποκτώντας μεταξύ άλλων έναν χώρο φόρτωσης με μήκος 1,4 μέτρα.

Χάρη στην έξυπνη χρήση ανθρακονημάτων, το βάρος της τροποποιημένης BMW X7 έχει περιοριστεί κατά 200 κιλά παρά το γεγονός ότι συνολικό μήκος του αμαξώματος αυξήθηκε κατά 10 εκατοστά.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τη εν λόγω BMW X7 μοναδική είναι το ξύλο teak με το οποίο επενδύεται ο χώρος φόρτωσης προσδίδοντας στο βαυαρικό pick-up την απαραίτητη πολυτέλεια.