H Porsche μας δείχνει τα highlights της 911 Turbo S (video)


Η νέα 911 Turbo S έκανε την πρεμιέρα της στις 3 Μαρτίου και διατίθεται ήδη στη Γερμανία (συμπεριλαμβανομένου των φόρων) από 216.396.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/3/2020

Η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα πολύ όμορφο βίντεο στο οποίο αναφέρονται τα πιο σημαντικά σημεία της νέας γενιάς. Η βασική διαφορά έχει να κάνει με τον ολοκαίνουργιο twin-turbo εξακύλινδρο των 3,8 lt που αποδίδει 650 PS και 830 Nm.

Ένα άλλο σημείο που τονίζεται στο βίντεο είναι το σύστημα ενεργητικής αεροδυναμικής το οποίο μεταβάλει την κλίση της πίσω πτέρυγας (Porsche Active Aerodynamics ή PAA, όπως ονομάζεται). Με την επιλογή του προγράμματος Sport plus μεταβάλλονται τα μπροστινά σε κλίση τα μπροστινά πτερύγια όπως και η πίσω πτέρυγα. Ανάλογη ρύθμιση παίρνουν και στο Wet.

Στη συνέχεια οι Γερμανοί τονίζουν την παραμετροποίηση της PASM ανάρτησης καθώς και την ενεργητικών συστημάτων υποβοήθησης όπως του προηγμένου cruise control. Φυσικά ενισχυμένα είναι και τα κάρμπον φρένα, ενώ την διάθεση ανεβάζει το σπορ σύστημα απόληξης. Αυτά και άλλα για τη νέα 911 Turbo (με 0-100 km/h στα 2,7 sec και τελική στα 330 km/h) που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.