Η Porsche Panamera συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής


H Porsche Panamera, εφέτος συμπληρώνει 10 χρόνια εμπορική παρουσίας στην αγορά και η Porsche γιορτάζει το γεγονός με τη δημιουργία μιας επετειακής έκδοσης του μοντέλου.

  • 2/10/2019

Η ονομασία της είναι Porsche Panamera 10 Years Edition και διαθέτει στοιχεία εξοπλισμού τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά γι’ αυτή. Για παράδειγμα, οι διάστασης 21 ιντσών τροχοί της είναι σχεδιασμένοι ειδικά για την περίσταση και βαμμένοι σε λευκόχρυση απόχρωση, ενώ στις εμπρός πόρτες, τα μαρσπιέ και το ταμπλό εμπρός από τον συνοδηγό υπάρχει το λογότυπο «Panamera 10».

Το εσωτερικό αυτής της επετειακής Panamera είναι επενδεδυμένο με μαύρο δέρμα το οποίο διαθέτει ραφές σε λευκόχρυσο χρωματισμό, ώστε να τονίζεται ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της. Στον βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνονται πολλά συστήματα τα οποία είναι προαιρετικά στο μοντέλο. Έτσι, το αυτοκίνητο διαθέτει την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με σύστημα «PASM», σύστημα διεύθυνσης με Power Steering Plus, ενώ στην Panamera 10 4 E-Hybrid υπάρχει φορτιστής 7,2 kW αντί αυτού των 3,6 kW.

Επιπλέον, στον βασικό εξοπλισμό της «Panamera 10 Years Edition» περιλαμβάνονται φώτα LED με τεχνολογία PDLS Plus, συστήματα Lane Change Assist και Lane Keeping Assist με δυνατότητα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και Park Assist. Επίσης, περιλαμβάνονται ηχοσύστημα της Bose, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα, ανατομικά εμπρός καθίσματα, μηχανισμός κλεισίματος των θυρών με απαλό τρόπο και πανοραμική ηλιοροφή.

Όπως ανακοινώθηκε από την Porsche, έχουν πουληθεί περισσότερες από 250.000 Panamera, στα δέκα χρόνια που το συγκεκριμένο μοντέλο της διατίθεται στην αγορά.