H πρώτη κατεστραμμένη BMW M3 Competition είναι γεγονός


Η νέα γενιά της BMW M3 Competition δεν άργησε να πέσει θύμα της ασφάλτου, παίρνοντας τον δρόμο για τα αποδυτήρια πριν καλά καλά βρεθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

  • 29/3/2021

Υπό άλλες συνθήκες η εικόνα μιας στραπατσαρισμένης BMW θα περνούσε απαρατήρητη καθώς αυτή δεν θα ήταν ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά που μια πρόταση της βαυαρικής φίρμας θα γνώριζε το σκληρό πρόσωπο της μοίρας.

Αν μάλιστα μιλάμε για εκδόσεις που φέρουν την υπογραφή του M Division της BMW, τότε τα αίτια είναι των συχνών ατυχημάτων είναι προφανή. Βλέπετε ο συνδυασμός της μετάδοσης της ισχύος στον πίσω άξονα σε συνδυασμό με την υψηλή ιπποδύναμη απαιτεί τη δέουσα προσοχή καθώς η υπερβολή καραδοκεί και τις περισσότερες φορές τιμωρεί εκείνους που δεν θα σταθούν με σεβασμό απέναντί της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν ωστόσο δεν απεικονίζεται μια οποιαδήποτε BMW αλλά η νέα M3 Competition ή για την ακρίβεια η πρώτη M3 Competition της γενιάς της που έπεσε θύμα της ασφάλτου και των αδέξιων χειρισμών του οδηγού της.

Αν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η νέα BMW M3 Competition υπέστη εκτεταμένες ζημιές στις επιφάνειες του αμαξώματός της δεν έχουν γίνει γνωστές, δεν θέλει και πολύ φαντασία ώστε να φανταστεί κανείς το τι προηγήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση οι ζημιές φαντάζουν επισκευάσιμες, -ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι δεν ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι γεγονός που υποδηλώνει ότι η στιγμιαία επιβράδυνση δεν ήταν μεγάλη- έτσι ο ιδιοκτήτης της νέας BMW M3 Competition θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει πρωτίστως στον εαυτό του και δευτερευόντως στους υπολοίπους ότι έμαθε από τα λάθη του.