Η πρώτη ταινία πορνό με το Autopillot της Tesla είναι γεγονός!


Το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της Tesla σχεδιάστηκε για πολύ διαφορετικά πράγματα όμως ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα γινόταν και αυτό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/5/2019

Η αυτόνομη οδήγηση φέρνει πολλά νέα πράγματα στις ζωές μας, όμως η "εφευρετικότητα" του ανθρώπινου είδους είναι προφανώς ανεξάντλητη.  Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο σύστημα Autopilot της Tesla το οποίο ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρώτη ταινία πορνό που γυρίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Η ταινία ανέβηκε στον γνωστό ιστότοπο Pornhub και δείχνει ένα ζευγάρι να ερωτοτροπεί μέσε σε ένα Model X έχοντας ενεργοποιημένο το Autopilot. Η συνέχεια προφανώς και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του παρόντος site, όμως το αποτέλεσμα ήταν να γίνει πρώτο trend η Tesla για αρκετές ημέρες στους εκατομμύρια χρήστες του Pornhub.

H "πρωταγωνίστρια" της συγκεκριμένης "ταινίας" μάλιστα κοινοποίησε την είδηση και στον Εlon Musk ο οποίος, με την γνωστή ελαφρότητα που τον χαρακτηρίζει, απάντησε μέσω twitter: "Φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να χρησιμοποιείς το Autopilot από ότι φανταζόμασταν. Έπρεπε να το είχα δει να έρχεται".

Πέρα από το πικάντικό της όλης ιστορίας, αυτό που ανακύπτει με την συγκεκριμένη υπόθεση είναι η λανθασμένη αντίληψη των καταναλωτών για το πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Πολύ δε περισσότερο σ' αυτό στάδιο των προκαταρκτικών αυτής νέας εποχής όπου οι στενές επαφές με τον κίνδυνο μπορούν να οδηγήσουν σε απότομη διακοπή της τεχνολογικής κορύφωσης.