Η ψηφιακή επιστροφή της Alfa Romeo Brera


Τη σύγχρονη και δίχως αμφιβολία εντυπωσιακή εκδοχή της Alfa Romeo Brera μάς προσφέρει η LP Design, υπενθυμίζοντας σε όλους τις πραγματικές δυνατότητες της μιλανέζικης φίρμας.

  • 19/3/2020

Μια ακόμα σχεδιαστική σπουδή αφιερωμένη στο πρόσφατο παρελθόν της Alfa Romeo δίνει στο φως της δημοσιότητας η LP Design, υπενθυμίζοντας σε φίλους και εχθρούς της ιταλικής σχολής τις  πραγματικές δυνατότητες της μιλανέζικης φίρμας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Alfa Romeo Brera να αποκτήσει έναν ψηφιακό διάδοχο και να επιστρέψει στο προσκήνιο της επικαιρότητας έστω και δια της πλαγίας οδού.

Σχεδόν δύο δεκαετίες από την πρεμιέρα της Alfa Romeo Brera στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το συναίσθημα που σου προκαλεί το ιταλικό coupe τη στιγμή που το αντικρίζεις είναι τόσο ίδιο έντονο.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σύγχρονη εκδοχή του, η οποία μπορεί να μην διαθέτει μεγάλες πιθανότητες να φτάσει ως τη γραμμή παραγωγής, το γεγονός αυτό ωστόσο ελάχιστα  μειώνει την  αξία του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Alfa Romeo θα επιχειρήσει μέσα στα επόμενα χρόνια να επεκτείνει  την γκάμα της, αντλώντας δύναμη από το PSA Group. Στην άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, οι Γάλλοι βλέπουν μια  σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακόμα εκπρόσωπο σε μια κατηγορία που έχει εξελιχθεί  σε ιδιαίτερα απαιτητική και σπανίως συγχωρεί το λάθος.