Η Rolls Royce Phantom EWB προσφέρει την απόκρυψη όσων κάθονται πίσω


Private Suite. Έτσι ονομάζεται το στοιχείο εξοπλισμού της RR Phantom που απομονώνει πλήρως όσους κάθονται πίσω.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3/9/2018

Οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδος θέματα αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να γίνονται αντιληπτοί όταν ταξιδεύουν. Παράλληλα θέλουν, από τη στιγμή που κάθονται πίσω και υπάρχει και οδηγός να είναι απομονωμένοι από αυτόν. Τα παραπάνω ήταν μέχρι στιγμής εφικτά μέχρι ενός σημείου, ενώ τώρα η Rolls Royce πέρασε το ταξίδι με πλήρη διακριτικότητα ή απόκρυψη σε ένα άλλο επίπεδο παρουσιάζοντας τη λεγόμενη Private Suite. H οποία είναι διαθέσιμη για την επιμηκυμένη (EWB) έκδοση της Phantom.

Βασικό στοιχείο της Private Suite τα ειδικά, ηλεκτρό-χρωματικά κρύσταλλα που υπάρχουν τόσο στο διαχωριστικό μεταξύ των πίσω επιβατών και του οδηγού όσο και στα πίσω παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ. Έτσι όσοι βρίσκονται στο πίσω κάθισμα μιας Phantom θα μπορούν είτε να βλέπουν το δρόμο είτε να πατήσουν ένα κουμπί και να κάνουν το διαχωριστικό κρύσταλλο αδιάφανο. Παράλληλα μπορούν να κάνουν όπως προαναφέραμε το ίδιο και για τα κρύσταλλα των παραθύρων και του παρμπρίζ, οπότε στην ουσία γίνονται αόρατοι. 

Ταυτόχρονα έχουν στη διάθεσή τους και για την διασκέδαση ή την απασχόλησή τους δύο οθόνες των 12 in, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με το λογισμικό του αυτοκινήτου αλλά έχουν και θύρες HDMI. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα μεταβίβασης τόσο εγγράφων όσο και αντικειμένων από τον οδηγό προς τους πίσω επιβάτες, με τους τελευταίους να αποφασίζουν φυσικά αν θα τα δεχθούν ή όχι.