Η Skoda δίπλα στον Νίκο Παπαγγελή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020


Η Kosmocar-Skoda, υπερήφανος υποστηρικτής του πρωταθλητή ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή, βρίσκεται δίπλα του και στην προσπάθειά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

  • 10/8/2021

Με την 7η θέση που πέτυχε στην ατομική χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Λισαβόνας, ο ποδηλάτης από την Πάτρα κατέκτησε την πολυπόθητη πρόκριση και θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 ως ένας από τους νεότερους αθλητές στο αγώνισμα της ποδηλασίας.

Εν όψει της συμμετοχής του, ο Νίκος Παπαγγελής δήλωσε: «Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και ένας στόχος για τον οποίο δούλεψα πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να βρεθώ στη γραμμή εκκίνησης.»

Η Kosmocar-Skoda στο πρόσωπο του Νίκου Παπαγγελή, έχει διακρίνει τις ίδιες αξίες που χαρακτηρίζουν και τη Skoda: πάθος για πρόοδο και καινοτομία, συνεχής βελτίωση και κατάρριψη ρεκόρ, ποιότητα και υψηλό επίπεδο απόδοσης σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, που είμαστε συνοδοιπόροι του σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Η Kosmocar- Skoda, στο πλαίσιο της υποστήριξης του Νίκου Παπαγγελή και ως χορηγός μετακίνησης του αθλητή, του έχει παραχωρήσει ένα Skoda Karoq που του προσφέρει τους χώρους, τις ανέσεις και τις ευκολίες που χρειάζεται για την απρόσκοπτη προετοιμασία του για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Εν όψει της αναχώρησής του για το Τόκιο, ο Νίκος Παπαγγελής είχε την ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία με το Skoda ENYAQ iV, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της μάρκας, που με το «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμά του, έρχεται σε πλήρη αρμονία με το άθλημα της ποδηλασίας, στο οποίο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής τη χώρα μας.