Η Σουηδέζα κασκαντέρ που αγάπησε τις Alfa Romeo (Video)


Η ALFA ROMEO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ STINA HüBINETTE, ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.

  • 20/3/2020

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία σε μια οικογένεια με μακρά παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. O λόγο για την Stina Hübinette, η οποία μετά την επιτυχημένη εμπλοκή της στους αγώνες, θέλησε να ακολουθήσει μια διαφορετική επαγγελματική πορεία. 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται και ως κασκαντέρ-οδηγός αυτοκινήτων σε παραγωγές στην Ευρώπη και κυρίως στο Χόλυγουντ όπου πλέον βρίσκεται η βάση της.

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλο αριθμό κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων της Fiat και της Alfa Romeo, η Stina Hübinette διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της για την Alfa Romeo που όπως λέει η ίδια δημιουργεί μοντέλα που κάνουν τον οδηγό να νιώθει ένα με το αυτοκίνητο.

Έχοντας διακριθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, η Stina Hübinette προτείνει σε όσες γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της, να πιστέψουν στον εαυτό τους και με πείσμα και επιμονή θα τα καταφέρουν.