H Subaru με το BRZ STI αναβιώνει τον θρύλο (video)


Η έκθεση αυτοκινήτου του Tokyo για το 2021 μπορεί να αναβλήθηκε λόγω Covid-19, αλλά η ομάδα της Subaru STI έδωσε στη δημοσιότητα το βελτιωμένο BRZ STI.

  • 30/4/2021

Εφόσον η εταιρία δεν μπόρεσε να το αναδείξει στην έκθεση, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τις βελτιώσεις οι οποίες έγιναν στο αυτοκίνητο αυτό.

Η έκδοση STI προσθέτει στο αυτοκίνητο έναν πιο «άγριο» εμπρός προφυλακτήρα και ενισχυμένα φτερά. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει μία αεροτομή από ανθρακόνημα. Τα κομμάτια αυτά η Subaru σκοπεύει να τα πουλήσει και ξεχωριστά στους νυν κατόχους του BRZ.

Το tuned BRZ φοράει επίσης και τις χαρακτηριστικές STI ζάντες χάλκινου χρώματος, που συνδυάζονται πολύ ωραία με το λευκό αμάξωμά του. Η έκδοση STI έχει επιπλέον διπλές εξατμίσεις, μία σε κάθε μεριά του αυτοκινήτου.

Η Subaru είχε ανακοινώσει παλιότερα aftermarket κομμάτια για το BRZ. Μέσα σε αυτά ήταν μια lip αεροτομή από ανθρακόνημα, ενισχυμένους μπροστά και πίσω προφυλακτήρες και 18άρες ζάντες BBS.

Το BRZ του 2022 θα βγεί στην αγορά των ΗΠΑ το φθινόπωρο το 2021 και η τιμή του είναι ακόμα άγνωστη. Σε ότι αφφορά τα "ενδότερα" αντλεί δύναμη από έναν ατμοσφαιρικό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,4 λίτρων με απόδοση 228 ίππους και ροπή 249 Nm. Θα είναι διαθέσιμο με ένα συμβατικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με ένα αυτόματο 6 σχέσεων. Εσωτερικά υπάρχει μία 8 ιντσών οθόνη ψυχαγωγίας και μία οθόνη 7 ιντσών στο καντράν του αυτοκινήτου.

Δείτε στο πιο κάτω video το μοναδικό αυτό BRZ STI