H Tesla ανανεώνει τα εσωτερικά των Model S και X


Το πιο μικρό και οικονομικό μοντέλο της Tesla θα αποτελέσει το αισθητικό πρότυπο για τα πιο μεγάλα και ακριβά.

  • ΚΕΙΜΕΝΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/8/2018

Σε περίπου 12 μήνες από τώρα η Tesla θα παρουσιάσει τα μεγάλα της μοντέλα, τα Model S και Model X, με ανανεωμένο εσωτερικό. Το οποίο θα ακολουθεί τα πρότυπα του μικρότερου και σημαντικά φθηνότερου μεν αλλά πιο καινούργιου σχεδιαστικά δε Model 3. Με κάποιες προσαρμογές φυσικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει περισσότερο upper class.

Έτσι λοιπόν η χαρακτηριστική, κάθετη αλά tablet οθόνη των δύο μεγάλων Tesla καταργείται και τη θέση της παίρνει η πιο συμβατική, οριζόντια οθόνη του Model 3. Η οποία για την περίσταση θα έχει μικρότερο περίγραμμα. Παράλληλα καταργείται και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τους. Στην ανανεωμένη εκδοχή των Model S και Model X θα υπάρχει απλά μια μικρή οθόνη παροχής πληροφοριών ενσωματωμένη στο ταμπλό.

Ενσωματωμένος στο ταμπλό θα είναι και ο ένας και μοναδικός αεραγωγός, συμβάλλοντας έτσι και με τη σειρά του στη δημιουργία ενός μινιμαλιστικού εσωτερικού. Το άλλο που θα επιδιώξει η Tesla με την ανανέωση των κορυφαίων της μοντέλων είναι η αναβάθμιση της ποιότητας στο εσωτερικό τους. Είναι γεγονός πως υπάρχουν πολλά παράπονα από αγοραστές στον τομέα αυτό και η αμερικάνικη εταιρεία θέλει να φτάσει στα επίπεδα των άμεσων ανταγωνιστών της σε ότι αφορά τις τιμές πώλησης των μοντέλων της.