H Tesla δημιουργεί το δικό της… facebook


Τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί η Tesla, μέσω της οποίας θα αλληλεπιδρούν οι ιδιοκτήτες και οι οπαδοί των αυτοκινήτων της αμερικανικής φίρμας

  • 9/3/2021

Το δικό της κοινωνικό δίκτυο δημιουργεί η Tesla χαρίζοντας πρόσβαση τόσο στους ιδιοκτήτες μοντέλων της αμερικανικής όσο και σε εκείνους που επιθυμούν να παρακολουθούν στενά τις δραστηριότητες της.

Το Tesla Engagement Platform, όπως ονομάζεται, πρόκειται να αντικαταστήσει το forum που συντηρούσε μέχρι σήμερα η Tesla, το περιεχόμενο του οποίου θα παραμείνει προσβάσιμο χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να προσθέσει ή να τροποποιήσει το υλικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο νέο κανάλι επικοινωνίας, η νέα πλατφόρμα πρόκειται να αποτελέσει το νέο ψηφιακό σπίτι όσων συνδέονται με την αμερικανική φίρμα, οι οποίοι θα έχουν άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα στο εσωτερικό της Tesla.

Επιπλέον, το Tesla Engagement Platform θα αποτελέσει ένα εργαλείο ώστε να διοργανώνονται δράσεις κοινωφελούς και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ θα αποτελέσει και ένα γόνιμο έδαφος για την ανταλλαγή και την ανάπτυξη νέων ιδεών.

Σύμφωνα με την Tesla, η νέα πλατφόρμα θα τεθεί σε λειτουργία στις 15 Μαρτίου, ημέρα που θα διακοπούν οι υπηρεσίες στο forum που συντηρεί οι αμερικανική φίρμα.