Η Tesla θα προχωρήσει σε updates για τα Model S & X


Η αμερικανική εταιρία δουλεύει πάνω σε ένα πρότζεκτ με την ονομασία Palladium, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις για τα Model S & Χ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: TESLA
  • 22/7/2020

Πολλά ακούμε για την Tesla τώρα τελευταία και από την στιγμή που όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει η πώληση των αυτοκινήτων της και στην χώρα μας υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, η αμερικανική εταιρία έχει ως στόχο να θέσει νέα δεδομένα στην ηλεκτροκίνηση με τον Elon Musk να έχει προλογίσει εδώ και καιρό μια σούπερ μπαταρία νέας τεχνολογίας.

Εκτός απροόπτου η επίσημη παρουσίασή «Battery Day» θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα τότε θα ανακοινωθούν και τα ανανεωμένα Tesla Model S & X. Τα οποία θα έχουν αισθητικές αλλαγές στο πρότυπο ενός facelift που θα αφορούν τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό με βελτιώσεις στην ποιότητα συναρμολόγησης, νέα καθίσματα και πολλές αλλαγές στο ταμπλό και στην touch-screen.

Πέρα από το facelift θα υπάρχουν και αλλαγές στο σύστημα πρόωσης με νέους ηλεκτροκινητήρες με μεγαλύτερη απόδοση. Επίσης, θα λανσαριστούν και οι εκδόσεις Plaid με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, μπαταρία 130 kWh και σπορ εμφάνιση που θα αρμόζει στις top και ακριβότερες εκδόσεις των μοντέλων, σύμφωνα με το Electrek.