Η θρυλική Cadillac των Ghostbusters επιστρέφει (Video)


Οι κυνηγοί φαντασμάτων επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες και μαζί με αυτούς επιστρέφει και η θρυλική Cadillac, γνωστή και ως Ecto-1.

  • 10/12/2019

Θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια στη δυναστεία των Ghostbusters χωρίς τη συμμετοχή του θρυλικoύ Ecto-1, του αυτοκινήτου που συντρόφευσε όλες τις περιπέτειες των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων;

Προφανώς και όχι, κρίνοντας από την επιλογή των παραγωγών του Ghostbusters Afterlife να διατηρήσουν στο… cast έναν από τους διασημότερους τετράτροχους κινηματογραφικούς αστέρες.

Η πρώτη εμφάνιση του Ecto-1 πραγματοποιήθηκε το 1984 και έκτοτε αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών που γνώρισε η παρέα των κυνηγών φαντασμάτων, η οποία πρόκειται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς.

Και παρά το γεγονός ότι τα χρόνια που πέρασαν πάνω από τις μεταλλικές επιφάνειες της Cadillac άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους, η Cadillac των ghostbusters παραμένει ακμαία και πλήρως λειτουργική.

Η απόδειξη βρίσκεται στο video που ακολουθεί, το οποίο αφήνει αν μη τι άλλο υποσχέσεις για ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι.