Η Toyota Corolla αγρίεψε με τη βοήθεια της Apex!


Με την υπογραφή της Apex και πλήθος βελτιωτικών παρεμβάσεων προσφέρεται η Toyota Corolla Sedan στην αμερικανική αγορά.

  • 15/7/2020

Ένα βήμα παραπέρα σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον δυναμικό χαρακτήρα της πραγματοποιεί η Toyota Corolla μετά και την ανέλπιστη σύμπραξη με την Apex.

H τελευταία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κιτ αναβάθμισης για το ιαπωνικό sedan, το οποίο επισήμως τουλάχιστον θα «φορεθεί» σε μόλις 6.000 αντίτυπα της αμερικανικής αγοράς.

Οι παρεμβάσεις αφορούν τόσο τις επιφάνειες του αμαξώματος όσο και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, προσφέροντας έναν διαφορετικό προσανατολισμό στην υπεράνω κάθε υποψίας ιαπωνική πρόταση.

Όπως και να έχει, ο πρώτος λόγος ανήκει στις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις του αμαξώματος και ειδικότερα στα πρόσθετα πτερύγια που συναντάς στον μπροστινό προφυλακτήρα και στο πίσω καπό.

Τα πλευρικά skirts, ο πίσω διαχύτης και οι βαμμένες σε μαύρο χρώμα ζάντες αλουμινίου, ολοκληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστά, την ίδια στιγμή που τα ελατήρια διαθέτουν νέες, σκληρότερες ρυθμίσεις κατά 47% στον μπροστινό άξονα και κατά 33% στον πίσω.

Η έκδοση Apex θα εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης, χωρίς παρόλα αυτά να έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα η τιμή της.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η Toyota Corolla Cross