H Toyota παρουσιάζει την... περιπετειώδη Corolla Trek


Στην εποχή των SUV και των crossover η νέα έκδοση στην γκάμα της Corolla φαίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΚΕΙΜΕΝΟ
  • 24/9/2019

Η γκάμα της νέας Corolla εμπλουτίζεται με την έκδοση Trek στης οποίας την εξέλιξη έχει συνεργαστεί και η γνωστή ομώνυμη εταιρία ποδηλάτων. Παρόλο που βασίζεται στο αμάξωμα του station wagon, η εν λόγω έκδοση της Corolla βρίσκεται περίπου στην ίδια λογική με το Ford Focus Active ή το Kia XCeed.

Όπως είναι αναμενόμενο οι βασικές διαφορές από την απλή έκδοση Touring Sport εντοπίζονται στην μεγαλύτερη κατά 20 mm απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, στα προστατευτικά πρόσθετα πλαστικά, στους LED προβολείς, στη διαφοροποιημένη μάσκα, στα λογότυπα Trek κ.α.

Στο εσωτερικό επικρατεί η γνωστή ποιοτική άποψη της Corolla με ελάχιστες διαφορές, όπως και εδώ μπορούμε να δούμε τα διακριτικά Trek. Στο ταμπλό κυριαρχεί η οθόνη αφής 7’’, ενώ το σύνολο Toyota Safety Sense περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογίες και τα συστήματα υποβοήθησης που απαντώνται στην κατηγορία.

Η νέα Corolla Trek θα είναι διαθέσιμη και στις τρεις εκδόσεις κινητήρων. Στην βάση συναντάμε τον υπερτροφοδοτούμενο 1.2 και ψηλότερα τις υβριδικές εκδόσεις στα 1.800 cc και 2.000 cc. Προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την Corolla Trek, μείνετε συντονισμένοι στο καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου!