Η Toyota Supra θα είναι στο Goodwood (video)


Αυτή την φορά η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει «live» την έκδοση της Supra στο μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό φεστιβάλ στο μεγάλο νησί.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/7/2018

Στην Toyota προετοιμάζονται για μία ακόμη παρουσίαση της Supra, η οποία πιθανότατα θα γίνει με το μοντέλο παραγωγής αλλά καλυμμένο κάτω από ένα πολύχρωμο καμουφλάζ. Όπως αυτό στις φωτογραφίες που έδωσαν πρόσφατα οι Ιάπωνες στην δημοσιότητα για να εντείνουν την αγωνία μέχρι το Goodwood Festival of Speed (12-15 Ιουλίου). Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει πως η αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής της Supra έχει τραβήξει αρκετά…

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον είναι πως για πρώτη φορά η νέα Supra θα κάνει την εμφάνισή της «live», δηλαδή σε κίνηση και με το μοτέρ να ακούγεται. Υπενθυμίζεται πως η νέα Supra έχει εξελιχθεί από κοινού με την BMW και παρόλο που δεν υπάρχει κάτι επίσημο κάτω από το καπό θα υπάρχει ο τρίλιτρος εξακύλινδρος των Γερμανών με ισχύ κοντά στα 340 PS.

Πάντως έχουμε δρόμο μπροστά μας αφού η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Supra αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2019. Μάλιστα θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στην Daytona για να εγκαινιαστεί η επιστροφή της Toyota στο NASCAR Xfinity Series.