H υβριδική έκδοση του Ford Bronco θα έχει 450 ίππους


Η πιο ισχυρή έκδοση του ολοκαίνουργιου Ford Bronco θα είναι η υβριδική. Φυσικά και η πιο ακριβή.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: FORD
  • 13/8/2020

Η αυτοκινητική Αμερική ζει τον τελευταίο καιρό στο ρυθμό της σύγχρονης έκδοσης του Bronco και η Ford κάνει ότι περνά από το χέρι της όχι μόνο για να συντηρεί αλλά και για να ενισχύει το ενδιαφέρον.

Έτσι μετά τα video που έδειχναν τόσο την τρίθυρη όσο και την πεντάθυρη έκδοση του Bronco να τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά σε δύσκολες και ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές η Ford φαίνεται πως έχει καταλήξει στις προδιαγραφές της υβριδικής του έκδοσης. Εδώ αξίζει να πούμε πως και ο άμεσο ανταγωνιστής του, το Jeep Wrangler, θα έχει σύντομα μια αντίστοιχη έκδοση.

Το βέβαιο είναι πως ο κινητήρας, όπως άλλωστε και σε άλλα υβριδικά μοντέλα του ομίλου, όπως το Explorer ή το Lincoln Aviator, θα είναι ο Ecoboost των 3,0 lt. Ο οποίος είναι διαθέσιμος σε τρία επίπεδα ισχύος, με 355, 405 και 500 PS.

Το πιθανότερο είναι πως, όπως σε άλλα υβριδικά του ομίλου και πάλι, θα επιλεγεί η έκδοση των ίππων. Έτσι και από τη στιγμή που η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα είναι 35 kW η συνδυαστική απόδοση θα κυμαίνεται γύρω στα 450 PS.

Από πλευράς χρόνων, το υβριδικό Ford Bronco θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά.