Hoonigan: Θέλουν η 3η Απριλίου να γίνει επίσημη αργία προς τιμήν του Ken Block


Προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις και το αίτημά τους να ικανοποιηθεί, ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν υπογραφές κινητοποιώντας χιλιάδες κόσμου.

  • 4/4/2023

Η είδηση του θανάτου του Ken Block τη 2η μέρα του Ιανουαρίου σκόρπισε παγκόσμια θλίψη αφού ο Αμερικανός οδηγός είχε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να απογειώσει τη φήμη του και να δημιουργήσει ένα τεράστιο κοινό που παρακολουθούσε φανατικά τα εντυπωσιακά ακροβατικά του.

Η ομάδα των Hoonigan, της όποιας ο Ken Block ήταν συνιδρυτής, αποφάσισε να πατήσει πάνω σε αυτή τη δημοφιλία και να ζητήσει από την αμερικανική κυβέρνηση να ορίσει την 3η Απριλίου ως επίσημη αργία για να τιμηθεί η μνήμη του.

Αυτή η αργία θα ονομάζεται «43 Day» (3 Απριλίου) και θα είναι εμπνευσμένη από τον αριθμό που χρησιμοποιούσε ο Ken Block σε όλα του τα αυτοκίνητα, τόσο στους αγώνες που συμμετείχε όσο και στα stunts που παρουσίαζε μέσα από videos στο YouTube.

Προκειμένου να ακουστεί με πιο δυναμικό τρόπο το αίτημά τους, οι Hoonigan ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία για να συγκεντρώσουν υπογραφές μέσω του Change.org.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές περισσότερα από 7.500 άτομα είχαν υπογράψει, ενώ χρειάζονται ακόμα 2.500 ώστε το αίτημα να έχει πιθανότητες να τεθεί υπόψη των αρμοδίων για αυτή την απόφαση.