ALFA ROMEO GIULIETTA 2022: Θάρρος ή αλήθεια


Η ψηφιακή απεικόνιση της νέας Alfa Romeo Giulietta ανοίγει έναν νέο γύρο συζητήσεων γύρω από το σχεδιαστικό και όχι μόνο μέλλον της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: LP DESIGN
  • 29/10/2019

Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό ωστόσο η Alfa Romeo έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να κάνει… θαύματα σε επίπεδο σχεδιασμού ξαφνιάζοντας ευχάριστα ακόμα και τον πλέον αισιόδοξο.

Ο λόγος για την ψηφιακή απεικόνιση της νέας Alfa Romeo Giulietta  από την LP Design η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ανοίγοντας την όρεξη στους πιστούς οπαδούς της μιλανέζικης φίρμας.

Δεν είναι ωστόσο μόνον ο σχεδιασμός εκείνος που έχει τεθεί επί τάπητος αλλά και η αρχιτεκτονική του νέου μικρομεσαίου hatchback, το οποίο πολλοί θα ήθελαν να υιοθετεί την πισωκίνητη διάταξη της μεγαλύτερης σε διαστάσεις Giulia.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιθανόν καθώς θα απαιτούσε πολλαπλάσιους πόρους του οποίους τη δεδομένη χρονική στιγμή η Alfa Romeo δεν διαθέτει.

Μια συμβατικότερη λύση θα επιτάχυνε τις διαδικασίες εξέλιξης και παραγωγής ενώ θα μείωνε σημαντικά και το κόστος, συνεπώς κρίνεται και ως η πιο πιθανή ώστε η Alfa Romeo να αποκτήσει σύντομα μια ανταγωνιστική πρόταση σε μια κατηγορία αυτοκινήτων που εξακολουθεί να ανθίσταται στην επέλαση των SUV.