Ibrahimovic: Παράνομος για τα μάτια μιας Ferrari (Video)


Σε μπελάδες για τα μάτια μιας Ferrari έμπλεξε ο Zlatan Ibrahimovic κυκλοφορώντας στους δρόμους της Σουηδίας με τη σπανιότατη Monza SP2.

  • 14/5/2020

Ακριβά πρόκειται να πληρώσει ο Zlatan Ibrahimovic τη μεσημεριανή του βόλτα στο κέντρο της Στοκχόλμης. Ο Σουηδός superstar επέλεξε να βγάλει από το γκαράζ του τη Ferrari Monza SP2 -μία από τις μόλις 499 που παράχθηκαν ποτέ- την οποία είχε αποκτήσει με αφορμή τα 38α γεννέθλιά του.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ωστόσο, η άδεια κυκλοφορίας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε λήξει από τις 31 Μαρτίου, συνεπώς ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της Milan δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί με αυτό.

Η επιβεβαίωση ότι η μαύρη Ferrari Monza SP2 των σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας σε ισχύ ήρθε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Μεταφορών της Σουηδίας, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθεί πιο θα είναι το πρόστιμο που θα κληθεί να καταβάλλει ο Ibrahimovic.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια Ferrari βγάζει τον παγκοσμίου φήμης Σουηδό στην… σέντρα, καθώς στο παρελθόν είχε επιλέξει να πηγαίνει στις προπονήσεις της Barcelona με μια Ferrari Enzo, παρά το γεγονός ότι ο ισπανικός σύλλογος είχε εκδώσει οδηγία που απαγόρευε τους παίκτες της ομάδας να φτάνουν στο προπονητικό κέντρο με εξωτικά τετράτροχα.