Ιδού το νέο Batmobile!


Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το νέο Batmobile το οποίο είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Justice League».

  • 21/6/2016

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το νέο Batmobile το οποίο είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Justice League».

Απ' ό,τι φαίνεται στη νέα ταινία του Zack Snyder «Justice League», ο Batman θα χρειαστεί περισσότερη δύναμη πυρός από αυτήν που είχε ανάγκη όταν τα έβαλε με τον «Man of Steel».

Η Warner Bros. έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου «Batmobile LCI» και σύμφωνα με τον παραγωγό Patrick Tatopoulos, το νέο προσωπικό όχημα του Batman είναι ακόμα πιο «θανατηφόρο» σε σχέση με αυτό στην ταινία «Batman v Superman».

«Έχεις εκτοξευτές πυραύλων, κανόνια, πολυβόλα...» εξήγησε ο Tatopoulos. Εκτός αυτού σύμφωνα με το Κόμικ ξέρουμε ότι η League έχει και δικό της αεροσκάφος το όποιο είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα το Batmobile.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ταινία ο Batman θα χρησιμοποιεί και ένα ακόμα «φονικό όπλο» το επονομαζόμενο ως «Nightcrawler», το οποίο μάλιστα το έχει σχεδιάσει ο ίδιος του ο πατέρας, Thomas Wayne.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Deborah Snyder (επίσης παραγωγός στην ταινία) θα υπάρξει μόνο μία ταινία «Justice League» και όχι δύο. «Το μόνο που σχεδιάζαμε και το μόνο που θα κάνουμε είναι η "Justice League"». Όταν της ζήτησαν μάλιστα να διευκρινίσει αν θα υπάρχει «sequel» της ταινίας δήλωσε κατηγορηματικά «Όχι».

Εκτός από το νέο όχημα, ο Batman θα διαθέτει και νέα «θωρακισμένη» στολή όπως αυτή που είχε εναντίον του Superman, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η βασική του στολή, την οποία ο σχεδιαστής της Michael Wilkinson περιέγραψε ως πιο... προστατευτική από την κλασική στολή του.