Ηλεκτρικό Fiat 500 - Πόσο κοστίζει, πότε έρχεται στην Ελλάδα


Με αυτονομία 320 χιλιομέτρων και ισχύ 118 ίππων, το ηλεκτροκίνητο Fiat 500e φαντάζει ως ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις μας μέσα στην πόλη. Μάθετε την τιμή του και πότε έρχεται στην ελληνική αγορά.

  • 9/6/2020

Oι πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με τα κίνητρα απόκτησης ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος στην Ελλάδα έφεραν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλες εκείνες τις προτάσεις που μέχρι πρότινος αποτελούσαν ένα άγνωστο στους περισσότερους παράλληλα σύμπαν.

Τα μάτια όλων είναι πλέον στραμμένα στα λιγοστά ηλεκτρικά οχήματα της ελληνικής αγοράς αλλά και σε εκείνα που πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το ηλεκτροκίνητο Fiat 500e, το οποίο θα προσφέρεται σε εκδόσεις Hatchback και Cabrio, διαθέτοντας αυτονομία 320 χιλιομέτρων και απόδοση 118 ίππων.

Η ηλεκτροκίνητη εκδοχή του εμβληματικού city car θα γίνει διαθέσιμη στη χώρα μας το προσεχές Φθινόπωρο στην τιμή των 30.000 ευρώ (κατά προσέγγιση) στην οποία ενδεχομένως να περιλαμβάνεται και το κόστος τοποθέτησης ενός οικιακού φορτιστή.

Η τιμή του αυτοκινήτου προκύπτει από εκείνη στην οποία προσφέρεται στη βρετανική αγορά (βλέπε 26.995 βρετανικές λίρες) και χωρίς φυσικά να συνυπολογίζεται τα όποια κίνητρα θα ισχύουν για την απόκτηση του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης:

Αλήθειες και μύθοι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ηλεκτρικό Fiat 500 Hatchback: Με αυτονομία 320 χιλιομέτρων και 118 ίππους