Instant karma για το... ιπτάμενο Lexus RX (Video)


Ένας αυτοσχέδιος αγώνας στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, όταν οδηγός του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων βρέθηκε να ίπταται αρκετά μέτρα από το έδαφος.

  • 13/3/2020

Μια νέα σελίδα στο κεφάλαιο της απερίσκεπτης οδήγησης έρχονται να γράψουν δύο Αμερικανοί, οι οποίο θεώρησαν καλή ιδέα να πραγματοποιήσουν έναν αυτοσχέδιο αγώνα σε συνοικιακό δρόμο της Florida των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που προκύπτει όταν κάποιος παραβαίνει τους κανόνες που ορίζει η κοινή λογική, καθώς το ένα από τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ένα μικρό τσιμεντένιο τοιχίο και να απογειωθεί.

Εξίσου ανώμαλη ήταν βέβαια και η προσγείωση, προκαλώντας την ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.  

Κρίνοντας από την εικόνα του αυτοκινήτου, ενός υπεράνω κάθε υποψίας Lexus RX, τα πράγματα θα μπορούσαν να πολύ χειρότερα, ενώ ευτυχές θα πρέπει να θεωρηθεί και το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπήρχα άλλα οχήματα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.