Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Range Rover 5ης γενιάς (video)


Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΒΕΕ, η εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover, παρουσίασε το νέο εμβληματικό Range Rover 5ης γενιάς, στην Ελλάδα.

  • 10/5/2022

Σε μια εκδήλωση, η οποία  η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο City Link και απευθυνόταν σε φίλους του μοντέλου και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, αποκαλύφθηκε το μοντέλο που τα τελευταία 50 χρόνια αποτελεί πρότυπο στην κατηγορία. Το νέο Range Rover είναι ένας συνδυασμός μίνιμαλ στυλ και υψηλής αισθητικής με τεχνολογίες αιχμής, συνδεσιμότητα και χώρο για μέχρι επτά ενήλικες.

Σύντομα θα φτάσουν στην Ελλάδα και τα νέα plug-in hybrid σύνολα 510PS και 440PS που προσφέρουν αθόρυβη ηλεκτρική αυτονομία έως 113km και εκπομπές CO2 μόλις 18g/km, ενώ το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας θα ακολουθήσει το 2024.

Το νέο Range Rover 5ης γενιάς προέκυψε μετά από 7 εκατομμύρια ώρες εντατικής εργασίας και μετά από δοκιμές ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων. Αποτελεί πρότυπο αισθητικής και καινοτομίας, καθώς διαθέτει 125 ξεχωριστές πατέντες. 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Range Rover, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βιωματική εμπειρία που δημιούργησε η εταιρεία IFI Architectural Lighting Design. Οι επισκέπτες καθήμενοι στη θέση του οδηγού με ειδικά συστήματα φωτισμού μπορούσαν να ζήσουν την εμπειρία του νέου Range Rover σε διάφορες ζώνες ώρας μέσα στην ημέρα, πρωί, ηλιοβασίλεμα, βράδυ με έναστρο ουρανό και παράλληλα μέσα από διάφορες συνθήκες, όπως το πέρασμα μέσα από τούνελ με χαμηλή ή υψηλή ταχύτητα.