Απίστευτο: Προσπάθησε να κάνει προσπέραση κι έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο (video)


Το να ντριφτάρει κανείς στο χιόνι, όταν υπάρχουν οχήματα και στις δύο ρεύματα της κυκλοφορίας, δεν είναι μάλλον η πιο σοφή επιλογή.

  • ΦΩΤΟ: NYSDOT - X.COM
  • 21/1/2024

Η τετρακίνηση μπορεί να αποδειχτεί θαυματουργή σε καταστάσεις με μειωμένη πρόσφυση στο έδαφος, όπως για παράδειγμα ένας παγωμένος ή χιονισμένος δρόμος. Βέβαια, προκειμένου να εξασφαλίσει κανείς ότι το όχημά του θα συνεχίσει να υπακούει στις εντολές του, χωρίς να γλιστρήσει, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αυτό έμαθε από πρώτο χέρι ένας οδηγός στη Νέα Υόρκη, ο οποίος προσπάθησε να προσπεράσει ένα φορτηγό με το Subaru WRX του και συγκρούστηκε με ένα εκχιονιστικό που ταξίδευε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κοπεί στα δύο. Το video του ατυχήματος δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Μεταφορών της Νέας Υόρκης στο X (Twitter), ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους οδηγούς.

«Σημείωση: Μην κάνεις προσπεράσματα όταν οι δρόμοι είναι καλυμμένοι με χιόνι και πάγο. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ατύχημα,» γράφει η δημοσίευση του NYSDOT.

Πέρα από το στιγμιότυπο του ατυχήματος καθεαυτού, ακόμη πιο τρομακτικές είναι οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Erik Ghiraduzzi μετά το συμβάν, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο.

Οι εικόνες δείχνουν το πίσω μέρος του WRX πάνω στο όχημα της οδικής βοήθειας και το μπροστινό λίγα μέτρα παραπέρα. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αν κάποιος καθόταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, το ατύχημα θα μετατρεπόταν σε δυστυύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είχε πρόγραμμα: Νοίκιασε Lamborghini Huracan, τράκαρε κι έφυγε (video)

Grand Prix Μαϊάμι: Θανατηφόρο ατύχημα σε γέφυρα πάνω από την πίστα (video)

Καλά πήγε αυτό! Toyota Corolla «απογειώθηκε» και καρφώθηκε στον 2ο όροφο κατοικίας (photos)