Σοκαριστικό: Maserati MC20 συγκρούστηκε με δέντρο και κόπηκε στα δύο (video)


Το ιταλικό supercar έμεινε άθικτο στις δύο άκρες του, ωστόσο η σφοδρή σύγκρουση με το πλάι είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τη ζωή του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: SCOTT ENGLE YOUTUBE
  • 15/2/2024

Ένας 42χρονος βρήκε τραγικό θάνατο την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, όταν έχασε τον έλεγχο της Maserati MC20 Cielo που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Interstate 45, βόρεια του Χιούστον των ΗΠΑ. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι κάμερες ασφαλείας υποδεικνύουν ότι η ταχύτητα του οχήματος άγγιζε τα 160 km/h. Ο χρήστης του YouTube, Scott Engle, κατέγραψε την κατάσταση της MC20 μετά το συμβάν, με τις εικόνες να συγκλονίζουν.

Η αναφορά της Διεύθυνσης της Αστυνομίας του Montgomery Country σημειώνει ότι το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 17:45 τοπική ώρα. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε την ανεξέλεγκτη πορεία του για άγνωστους προς το παρόν λόγους, διασχίζοντας αρχικά διαγώνια τις 5 λωρίδες κυκλοφορίας, καταλήγοντας πάνω σε νησίδα με γρασίδι, χτυπώντας με το πλάι σε δέντρο.

Ο οδηγός ανασύρθηκε από την καμπίνα χωρίς τις αισθήσεις του και οι διασώστες, παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρείχαν, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί. Κανείς άλλος δε βρισκόταν μέσα στο κεντρομήχανο κάμπριο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ούτε προήλθε κάποιος άλλος τραυματισμός. Μικρές ζημιές σημειώθηκαν σε άλλο όχημα από τα συντρίμμια της Maserati.

Η Maserati MC20 χωρίστηκε στη μέση, ακριβώς πίσω από την διθέσια καμπίνα της, αφήνοντας το εσωτερικό της εκτεθειμένο. Το video δείχνει ότι ακόμα και μετά το ατύχημα, ο πίνακας οργάνων συνέχισε να βρίσκεται σε λειτουργία, με τον χιλιομετρητή να έχει σταματήσει στα 2.337 km.

Το video που δημοσίευσε ο Engle στο YouTube καταλήγει με το όχημα να φορτώνεται πάνω σε φορτηγό της οδικής βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Προσπάθησε να κάνει προσπέραση κι έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο (video)

Σοκ! Προσπάθησε να ξεφύγει από την αστυνομία και έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο! (video)

Είχε πρόγραμμα: Νοίκιασε Lamborghini Huracan, τράκαρε κι έφυγε (video)