Υπερσπάνια Porsche 918 Spyder έγινε σμπαράλια στη Νέα Υόρκη (video)


Μία Porsche 918 Spyder με το εμβληματικό αγωνιστικό livery της Martini έχασε έναν από τους τροχούς της σε τρακάρισμα σε δρόμο της Νέας Υόρκης.

  • ΦΩΤΟ: antmxrcado - TikTok
  • 4/2/2024

Η Porsche 918 Spyder κυκλοφόρησε το 2015, με τους Γερμανούς να κατασκευάζουν μόλις 918 μονάδες της, κάνοντάς την μία από τις πιο σπάνιες δημιουργίες της εταιρείας από το Zuffenhausen. Παραδείγματα που δεν έχουν εμπλακεί σε κάποιο τρακάρισμα έχουν πουληθεί έναντι ποσών που ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και τα 2 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη 918 Spyder που εντόπισε ο χρήστης του TikTok, @antmxrcado, στη Νέα Υόρκη, δεν πρόκειται να δει τέτοια νούμερα να συνοδεύουν το όνομά της, αφού έχασε τον μπροστινό της τροχό σε τρακάρισμα. Το όχημα είναι βαμμένο στα χρώματα του θρυλικού livery της Martini Racing και το μπροστινό μέρος φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Richmond Road στο Staten Island το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 14:30. Ο οδηγός της άτυχης Porsche εξήγησε στις δυνάμεις της αστυνομίας ότι το πεντάλ του γκαζιού κόλλησε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε ένα Volkswagen που ήταν σταματημένο σε ένα φανάρι.

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, χωρίς φυσικά να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Όσο για την 918 Spyder, εκτός από τον μπροστινό δεξί τροχό της, λείπουν μερικά ακόμη κομμάτια του μπροστινού προφυλακτήρα, ενώ και το φανάρι εκείνης της πλευράς έχει υποστεί ζημιά. Όσο θλιβερό κι αν είναι να βλέπει κανείς ένα τόσο σπάνιο μοντέλο να εμπλέκεται σε τρακάρισμα, είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη 918 Spyder θα ξαναεπιστρέψει σύντομα στον δρόμο.

Δείτε video και φωτογραφίες του ατυχήματος πατώντας εδώ κι εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάχη γεμάτη Porsche με μία 918 Spyder και μία «πειραγμένη» 911 Turbo S (video)

Porsche 918 Spyder εναντίον μοτοσυκλέτας MotoGP στο 400άρι! (video)

345 km/h με μια Porsche 918 Spyder (Video)