Καλοκαιρινές προσφορές από την Peugeot


Μειωμένες τιμές και πλήθος άλλων προνομίων περιμένουν τους υποψήφιους πελάτες Peugeot που θα επισκευφθούν το επίσημο δίκτυο εμπόρων της γαλλικής φίρμας από τις 15 Μάϊου. 

  • 14/5/2020

Αυτό το καλοκαίρι, η PEUGEOT φροντίζει με έναν μοναδικό τρόπο τους πελάτες της σχεδιάζοντας ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου – το PEUGEOT SUMMER SALES – το οποίο ισχύει από τις 15 Μάϊου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Η Peugeot, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να φροντίζει τους πελάτες της, κάνει τώρα ένα βήμα ακόμα, σχεδιάζοντας το Peugeot SUMMER SALES το οποίο προσφέρει μοναδικές τιμές αλλά και τα μέγιστα οφέλη για την αγορά όλων των μοντέλων της.

Το πρόγραμμα SUMMER SALES ισχύει σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας πανελλαδικά και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της, πλήθος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, οι φίλοι της μάρκας μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα και με το μέγιστο  όφελος,  το μοντέλο της επιλογής τους από το σούπερ μίνι Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς Peugeot 208, οποιοδήποτε μοντέλο από την εξαιρετικά δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008, το MPV Peugeot Rifter αλλά και το ηλεκτρικό Peugeot 208 που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Επιπλέον, για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.