Καμία Rolls Royce Cullinan δεν είναι ίδια με την άλλη


Όλοι οι μέχρι στιγμής αγοραστές της Rolls Royce Cullinan την έχουν προσαρμόσει στα γούστα τους και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

  • 4/2/2019

H Cullinan, το πρώτο SUV της Rolls Royce, αποδεικνύεται ήδη πολύ δημοφιλές μεταξύ των πελατών της παραδοσιακής βρετανικής εταιρείας που ανήκει στον όμιλο της BMW. H Cullinan τοποθετείται στο high end των υπερπολυτελών SUV, η τιμή της π.χ. στη Γερμανία ξεκινά από τις 315.000 ευρώ αλλά ανεβαίνει πολύ πιο ψηλά, καθώς οι πελάτες της μάρκας επιλέγουν πολλά εξτρά από τη μεγάλη και ακριβή λίστα που συνοδεύει το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και όλα της μάρκας.

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι για παράδειγμα οι υγραντήρες για πούρα, οι σαμπανιέρες, η επιχρυσωμένη Emily στην κορυφή της μάσκας αλλά και το σετ για πικνίκ που κοστίζει μόνο του γύρω στις 40.000 ευρώ. Φυσικά μεγάλες είναι και οι δυνατότητες εξατομίκευσης ουσιαστικά των πάντων και πρακτικά δεν υπάρχει επιθυμία που να μην καλύπτεται, φυσικά με το ανάλογο κόστος.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Rolls Royce Torsten Muller-Otvos, είναι το ποσοστό εξατομίκευσης των Cullinan που έχουν μέχρι στιγμής πουληθεί να είναι 100%. Αυτό σημαίνει στην πράξη πως δεν υπάρχουν δύο ίδιες που να έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής. Το αντίστοιχο ποσοστό για σχεδόν κατά 50% πιο ακριβή Phantom φτάνει το 99%, οπότε και εδώ θα πρέπει κανείς να τις ψάξει όλες για να βρει, αν βρει, δύο ταυτόσημες.