Κατασκοπεία: Μετρώντας αντίστροφα για τη νέα Mercedes C-Class


ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΝΕΑ MERCEDES-BENZ C-CLASS, Η ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΑΘΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ.

  • 19/1/2020

Σε δημόσιους δρόμους συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης για τη νέα Mercedes-Benz C-Class, η οποία πιθανότατα θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

Η γερμανική μπερλίνα, η σημερινή γενιά της οποίας μετρά ήδη έξι χρόνια στην ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να ανανεωθεί τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Τα νέα φωτιστικά σώματα θα πυροδοτήσουν τις αλλαγές στον μπροστινό και το πίσω τμήμα του αμαξώματος, με τους προφυλακτήρες να κλείνουν το σύντομο κύκλο των στοχευμένων σχεδιαστικών παρεμβάσεων.

Ουσιαστικότερες αναμένεται να είναι οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν την ενσωμάτωση μιας ψηφιακής οθόνης στην κεντρική κονσόλα, το μέγεθος τη οποίας και η διάταξη θα παραπέμπει σε tablet.

Αλλαγές θα υπάρξουν και κάτω από το καπό της γερμανικής μπερλίνας, καθώς η Mercedes-Benz πρόκειται να εμπλουτίσει την γκάμα των mild hybrid συνόλων με απώτερο σκοπό τον πολυπόθητο περιορισμό των εκλυόμενων ρύπων.

Αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν η νέα Mercedes-Benz C-Class θα βρίσκεται στους ευρωπαϊκούς δρόμους πριν το τέλος της χρονιάς, δίνοντας μια επιπλέον ώθηση στις πωλήσεις της γερμανικής φίρμας.