Καταστρέφοντας αυτοκίνητα με τανκ για ψυχοθεραπεία! (βίντεο)


Εάν έχετε νεύρα και δεν ξέρετε που να ξεσπάσετε, εάν στη μεγαλύτερη έκρηξη θυμού σας έχετε καταστρέψει κάποιο ποντίκι υπολογιστή ή πιάτο, το Rage Yard συνδυάζει το αυτοκίνητο και αποτελεί το μεθεπόμενο βήμα.

  • Μιχάλης Κατωπόδης
  • 3/12/2020

Η αλήθεια πως η συγκεκριμένη μάντρα βρίσκεται στην Αγγλία, οπότε δεν είναι εύκολο να την επισκεφτεί κανείς από εδώ, αυτές τις μέρες. Για αυτό όμως έχουμε τα βίντεο, για να πάρετε μία γεύση του περί τίνος πρόκειται και, πιθανά, να νιώσετε και εσείς μία αμυδρή ικανοποίηση.

Το άγχος και τα νεύρα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν στον κόσμο. Σε επιστημονική βάση μπορεί κανείς να στραφεί στην ειδικότητα των ψυχολόγων, που είναι σε θέση να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν ωστόσο το έχετε δοκιμάσει και δεν έπιασε, υπάρχει πάντα η εναλλακτική να πάρετε ένα τανκ 56 τόνων και να ανατινάξετε ένα αυτοκίνητο. Προτού βεβαίως το κάνετε λιώμα με τις ερπύστριές σας…

Η «θεραπεία καταστροφής» δεν είναι κάτι καινούριο, ως έννοια. Βέβαια άλλο το να εξφενδονίζεις πιάτα και κορνίζες στο σπίτι και άλλο αυτό. Οι δημιουργοί του Rage Yard αποφάσισαν να πάνε το όλο θέμα σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Βρήκαν λοιπόν μία μάντρα με μεταχειρισμένα οχήματα για σκραπ, αγόρασαν μερικά κυνηγετικά όπλα για κυνήγι αρκούδας και, τέλος, προμηθεύτηκαν ένα άρμα μάχης Chieftain, παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στις σκηνές του Fast and Furious 6.

Το μενού περιλαμβάνει ένα μοντέλο της αρεσκείας σας, όπου εσείς και πέντε ακόμη φίλοι μπορείτε αρχικά να εξασκηθείτε στην σκοποβολή. Συνήθως παρμπρίζ και ό,τι πλαστικό ή κρύσταλλο τελειώνουν σε αυτή την πρώτη φάση.

Κατόπιν, έρχεται η ώρα του τανκ. Εκεί λαμβάνετε ταχύρρυθμα μαθήματα οδήγησης και, ανάλογα με το πακέτο που πληρώσατε, μπορείτε να περάσετε μέσα από ένα σπίτι, να πατήσετε ένα αυτοκίνητο, δύο αυτοκίνητα ή, τέλος πάντων, να καταστρέψετε ό,τι αντέχει η τσέπη σας.

Το αν όντως επέρχεται η ψυχολογική λύτρωση στο τέλος, δεν το γνωρίζουμε. Υποθέτουμε όμως ότι αν έστηνε κάποιος κάτι ανάλογο στην Ελλάδα και συνεργαζόταν με συμβούλους γάμου και φοροτεχνικούς, θα είχε μόνιμη πελατεία…