Καθυστερήσεις στην παραγωγή της νέας Corvette


Oι απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της GM καθυστερούν την έναρξη της παραγωγής της νέας Chevrolet Corvette C8.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/10/2019

Θύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της GM έχει πέσει η νέα γενιά της Chevrolet Corvette, η έναρξη της παραγωγή της οποίας παρουσιάζει ήδη καθυστερήσεις.

Υπό κανονικές συνθήκες, η νέα γενιά του αμερικανικού sportscar θα περνούσε στην παραγωγή στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που θεωρείται πλέον απίθανο καθώς νωρίτερα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στη γραμμή παραγωγής.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν ότι η παραγωγή της Corvette θα ξεκινήσει εντός του 2020, κάτι που θα καθυστερήσει και την έναρξη της παραγωγικής διαδικασίας της cabrio έκδοσης.

Με δεδομένο, πάντως, ότι μια συμφωνία ανάμεσα στην GM και το σωματείο των εργαζομένων μοιάζει για την ώρα απίθανη, οι πιστοί οπαδοί της Corvette ίσως χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο απ’ όσο αρχικά υπολόγιζαν για να αποκτήσουν την όγδοη κατά σειρά γενιά του εμβληματικού sportscar.