Kι όμως αυτή είναι μια Ford Mustang


Τη Ford Mustang του μέλλοντος δημιούργησε ένας νεαρός σχεδιαστής ο οποίος ασκεί την πρακτική του στην Tesla.

  • 3/8/2020

Μια Ford Mustang από το μέλλον θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του project που φέρει την υπογραφεί ενός νεαρού σχεδιαστή που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ασκεί την πρακτική του στην Tesla.

Ο Ankit Ukil δεν δίστασε να εξαντλήσει τις δυνατότητες που του δίνει η σημερινή τεχνολογία του τρισδιάστατου σχεδιασμού δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικό πρωτότυπο που ελάχιστη σχέση έχει με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα από την Ford και το διασημότερο pony car.

Την περίφημη Mustang το μέλλον της οποίας αναμένεται… ηλεκτρικό, κρίνοντας από το πρόσφατο παράδειγμα της έκδοσης Mach E αλλά και ιδιαίτερα συναρπαστικό βλέποντας να μεταμορφώνεται από ένα μυώδες coupe σε ένα ηλεκτροκίνητο hypercar, το οποίο κοιτάζει απειλητικά προς το μέρος του Ford GT.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα στοιχεία παραπέμπουν σε Mustang και αυτό σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για εκείνους που ακολουθούν τη μακρά πορεία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στο πέρασμα των χρόνων.

To μόνο σίγουρο είναι ότι το εμβληματικό μοντέλο της μπλε οβάλ φίρμας θα κληθεί αργά ή γρήγορα να προσαρμοστεί στη νέα, ηλεκτροκίνητη εποχή, αλλάζοντας ενδεχομένως επίπεδο και κατηγορία κοιτώντας ακόμη πιο ψηλά απ’ όσο βρίσκεται σήμερα.

Η Ford, άλλωστε, έχει κάνει ήδη γνωστή την πρόθεσή της να δημιουργήσει μια ηλεκτροκίνητη Mustang η οποία και θα πλαισιώσει την Mach E, βλέποντας τα μοντέλα της Tesla να προελαύνουν σε Ευρώπη και Αμερική και να κερδίζουν ημέρα με την ημέρα ζωτικό χώρο στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα.