Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστικό video με λεωφορείο να πέφτει σε πεζούς


Ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος ήταν ένας νεκρός και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

  • 4/2/2023

Σοκ προκαλεί το video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από στάση λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης.

Το video δείχνει την τρελή πορεία λεωφορείου που την προηγούμενη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου έπεσε πάνω στη στάση που περίμεναν αρκετοί άνθρωποι να επιβιβαστούν. Όπως φαίνεται και στο video, αρχικά το λεωφορείο κινείται κανονικά και πιάνει τη δεξιά λωρίδα ώστε να πλησιάσει τη στάση. Όμως στη συνέχεια ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και δεν μπορεί να ακινητοποιήσει το βαρύ όχημα.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στους πεζούς και σύμφωνα με τις πληροφορίες να σκοτώσει έναν από αυτούς και να τραυματίσει άλλους πέντε, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του οδηγού ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος.