Ξεπούλησε μέσα σε 24 ώρες το Toyota GR Yaris στο Μεξικό


Τη θεαματική πορεία του Toyota GR Yaris σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη έρχεται να επιβεβαιώσει το sold out το οποίο επετεύχθη μέσα σε 24 ώρες στην αγορά του Μεξικού.

  • 23/4/2021

To Toyota GR Yaris δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Έχοντας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αυτοκινητικού πλανήτη τους τελευταίους μήνες, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα χάρη στις επιδόσεις του εντός και εκτός πίστας.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ωστόσο στη σύντομη πορεία του τρικύλινδρου και τετρακίνητου Toyota GR Yaris των 261 ίππων δεν είναι οι επιδόσεις του στην άσφαλτο αλλά στις αγορές στις οποίες έχει ξεκινήσει η διάθεσή του.

Το τελευταίο επίτευγμα του μικρού και θαυματουργού Toyota αποτελεί το sold out στη μακρινή αγορά του Μεξικού το οποίο επετεύχθη μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Τα μόλις 300 αντίτυπα του αυτοκινήτου που διατέθηκαν εκεί έγιναν… καπνός μέσα σε μία ημέρα παρά το γεγονός ότι τα περίπου 35.000 δολάρια που απαιτούνται για την απόκτηση του GR Yaris δεν θεωρούνται λίγα για τα δεδομένα της μεξικανικής αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι στο Μεξικό μπορούσαν να… κατοχυρώσουν στο όνομά τους ένα από τα πρώτα 300 αντίτυπα του αυτοκινήτου προκαταβάλλοντας το ποσό των 1.000 δολαριών, όπως και έγινε οδηγώντας το ιαπωνικό supermini σε sold out εντός 24 ωρών.

Μένει να αποδειχθεί αν η αγορά του Μεξικού θα έχει και μια… δεύτερη ευκαιρία ή αν τα 300 αντίτυπα του Toyota GR Yaris θα είναι και τα μοναδικά που θα φτάσουν ως τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.