Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βύρωνα και Βουλιαγμένη εξαιτίας αγώνων δρόμου


Δείτε πότε, σε ποια σημεία και για πόσες ώρες θα υπάρξουν διακοπές κυκλοφορίας αλλά και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων.

  • ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 30/3/2024

Η διεξαγωγή δύο αγώνων δρόμου την Κυριακή 31 Μαρτίου σε περιοχές της Αττικής επιφέρει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βουλιαγμένη και Βύρωνα, που θα τεθούν σε εφαρμογή τις πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Race For Autism Gr», την Κυριακή 31-3-2024 και κατά τις ώρες 08:30 έως 11:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφ. Κ. Καραμανλή και της Λεωφ. Αθηνάς από τη συμβολή της πρώτης με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της δεύτερης με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία «Δρόμοι Ελεύθεροι» την Κυριακή 31-3-2024 και κατά τις ώρες 09:00-13:00, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Νέας Ελβετίας έως το ύψος της Λεωφόρου Καρέα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Βύρωνα.

Και για τις δύο περιπτώσεις, η Τροχαία καλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ομόνοια: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τον Ιούνιο - Δείτε τι αλλάζει

Γαλάτσι: Σαρωτικές αλλαγές στην κυκλοφορία έως το 2031 λόγω έργων του Μετρό

Παγκράτι: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 2,5 μήνες σε Β. Κωνσταντίνου και Σπ. Μερκούρη