Mad Clip: Η μοιραία βόλτα με την Porsche 911 (Video)


Μια άμορφη μάζα σιδερικών το αυτοκίνητό του διάσημου ράπερ, που άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα.

  • Photos: Parapolitika.gr
  • 2/9/2021

Άδικο τέλος είχε η ζωή του 34χρονου ράπερ, Mad Clip, όταν κινούμενος στη λεωφόρο Αθήνας στη Βουλιαγμένη, έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του. Η Porsche 911 (MY 2011) που οδηγούσε, προσέκρουσε με πολύ δύναμη σε κολώνα, η οποία κόπηκε από τη βάση, κάτι που δείχνει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο Mad Clip.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, για να τον απεγκλωβίσουν χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες, ενώ επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ο Mad Clip, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

 

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: «Μπορεί» με την Ελένη Φουρέιρα, «Κότερα», «Hustla», «Baby», «Ελπίδα».