«Μαυρισμένο» κι άγριο το Mitsubishi Outlander


Η γκάμα του Mitsubishi Outlander δέχτηκε τις αλλαγές της Black Edition στην αγορά της Ιαπωνίας.

  • 11/10/2022

Είναι γνωστή η Black Edition για τα μοντέλα της Mitsubishi στην ιαπωνική αγορά, και το Outlander δεν θα μπορούσε να «ξεφύγει» από αυτήν.

Στην περίπτωση του SUV, η Black Edition σημαίνει μαύρη γρίλια στο εμπρός μέρος, μαζί με μαύρα skid plates εμπρός και πίσω, καθώς και καλύμματα καθρεφτών. 

Το μαύρο δεσπόζει και στις ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, καθώς και στο εσωτερικό, με την κεντρική κονσόλα να έχει glossy επιφάνεια πια.

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, η Mitsubishi προσφέρει το Outlander Black Edition και σε έκδοση με βαφή δύο χρωμάτων, καθώς και δύο με μονοχρωμία.

Στα τεχνικά, η Black Edition φέρνει σύνδεση Wi-Fi εντός του οχήματος με σταθερό πάγιο και απεριόριστα δεδομένα, ενώ πλέον υπάρχει ασύρματη λειτουργία για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών, μέσω του 'My Mitsubishi Connect'.

Οι Ιάπωνες καταναλωτές μπορούν να βρουν την Black Edition μαζί με τις εκδόσεις M, G και P του Outlander, στην τιμή των 5.047.900 γεν (35.000 ευρώ) για την 5θυρη έκδοση και των 5.139.200 γεν (36.300 ευρώ) για την 7θυρη.