McRae vs McRae: Ένα επικό video με άρωμα WRC


Με σκοπό την ανάδειξη του ταχύτερου μέλους της οικογενείας McRae, τρεις διαφορετικές γενιές μια πραγματικής δυναστείας των ράλι κονταροχτυπήθηκαν με φόντο το Subaru Impreza του αείμνηστου Colin.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/12/2019

Απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο ταχύτερος McRae δίνει ένα απολαυστικό video στο οποίο πρωταγωνιστούν τρεις διαφορετικές γενιάς μια πραγματικής δυναστείας των ράλι.

Γηραιότερος όλων ο Jimmy McRae πατέρας του αείμνηστου Colin, o οποίος έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του βρετανικού πρωταθλήματος ράλι.

Τον ίδιο τίτλο έχει κατακτήσει και ο γιος και αδερφός του αείμνηστου Colin, Alister McRae, o οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι τις χρονιές που συμμετείχε.

 Την τριάδα συμπλήρωσε ο μόλις δεκαπέντε ετών γιός του Alister McRae, Max, o οποίος δείχνει πως αποτελεί άξιος συνεχιστής της παράδοσης που έχει χτίσει η οικογένεια McRae στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Από μία τέτοια κόντρα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο συνοδηγός του Colin McRae, Nicky Grist, όπως άλλωστε και ένα Subaru Impreza προδιαγραφών WRC.

Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι εκείνο με το οποίο ο C. McRae είχε κατακτήσει τη νίκη στο Ράλι Σαφάρι του 1997, έναν από του πιο σκληρούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι που επιστρέφει στο καλεντάρι της αμέσως επόμενης αγωνιστικής σεζόν.