Με 32 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα η "Αυτοκίνηση 2019"


ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019, ΦΙΛΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ 32 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ. 

  • 20/10/2019

Περισσότερα από 150 νέα μοντέλα και 32 32 πανελλαδικές πρόκειται να δώσου το στίγμα της μοναδικής ενημέρωσης και απόλαυσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019».

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» υποστηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς Αντιπροσώπους και κάθε χρόνο προσφέρει την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν νέα μοντέλα από τις: ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN, VOLVO.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει πολλά μηνύματα στο κοινό που θα την επισκεφθεί για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά, σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν. Εκτός των άλλων οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

Το βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα και η πρωτοφανής αυξητική τάση των πωλήσεων των καινούριων αυτοκινήτων, συμβάλλουν στην πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και προβολής της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες είναι ρεκόρ και μοναδικός πόλος έλξης για να έρθουν οι επισκέπτες της έκθεσης πιο κοντά στο αυτοκίνητο.

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες τις στις 9 Νοεμβρίου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες της έως και τις 17 Νοεμβρίου.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Δευτέρα-Παρασκευή : 15.00-21.00

Σάββατο-Κυριακή : 10.00-21.00