Με Goodyear EfficientGrip Performance το νέο MG3


Η Goodyear ανακοίνωσε πως η MG επέλεξε την Goodyear ως μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για το νέο MG3 στην Ευρώπη.

  • 26/11/2013

Η Goodyear ανακοίνωσε πως η MG επέλεξε την Goodyear ως μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για το νέο MG3 στην Ευρώπη.

Tο MG3 θα έχει σαν πρώτη τοποθέτηση Goodyear EfficientGrip Performance σε διάσταση 195/55R16 87V.  Τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ελαστικού, συμπεριλαμβανομένης της χαμηλής αντίστασης κύλισης και του εξαιρετικού κρατήματος, συνεργάζονται εξαιρετικά με όλα τα χαρακτηριστικά του νέου  MG3, που έχει χαρακτηρισθεί ως οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο για ένα σύγχρονο και απολαυστικό οδήγημα. Το Goodyear συγκρίθηκε με ένα αριθμό κορυφαίων ανταγωνιστών πριν κερδίσει την πρώτη τοποθέτηση στην ΜG.

O Guy Jones, MG, Sales και Marketing Director, είπε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που το νέο MG3 κινείται με ελαστικά Goodyear».

To νέο EfficientGrip Performance, είναι διαθέσιμο σε 56 διαστάσεις και τύπους, προσφέρει υψηλές βαθμολογίες με βάση την Ευρωπαϊκή ετικέτα , με βαθμολογία  Α στο βρεγμένο και Β στην αντίσταση κύλισης.

Το νέο EfficientGrip Performance φέρει προηγμένη τεχνολογία. Εκτός από αυτή η τεχνολογία Ελέγχου Φθοράς, Wear Control, προσφέρει ομοιόμορφη φθορά σε όλο το ελαστικό , δίνοντας βελτιωμένο κράτημα στο βρεγμένο και αντίσταση κύλισης καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του.

Χαμηλή αντίσταση κύλισης και άρα λιγότερη κατανάλωση καυσίμου είναι αποτέλεσμα του μείγματος της γόμας του ελαστικού , η οποία αποτρέπει την ανάπτυξη θερμότητας στα πλαϊνά και έτσι μειώνεται η αντίσταση μεταξύ του ελαστικού και του δρόμου. Μία βελτιωμένη στρώση από  CoolCushion Layer βοηθάει στον έλεγχο της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια του πέλματος βοηθώντας το ελαστικό να επιτύχει σημαντικές βαθμολογίες στην Ευρωπαϊκή ετικέτα. Βελτιωμένη κατανομή των τακουνιών στο πέλμα και λεπτές αυλακώσει στο πλαϊνό τμήμα του ελαστικού προσφέρουν επιπλέον χαμηλά επίπεδα θορύβου στο ελαστικό.

Ο Michael Wynn, Account Executive OE Consumer Tires της Goodyear είπε: «Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που εξοπλίσαμε το νέο όχημα της MG στο Longbridge».