Με το Jeep Value γνωρίζεις την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σου!


Εγγυημένη επαναγορά Jeep για διάστημα 5 ετών σε προσυμφωνημένη τιμή.

  • 17/7/2016

Μπορεί κανείς σήμερα να γνωρίζει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου του; Οι κάτοχοι Jeep θα την γνωρίζουν! 

Η Jeep ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα αγοράς αυτοκινήτου Jeep Value το οποίο αφαιρεί μια και καλή το άγχος της οικονομικής αβεβαιότητας από την διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου.

Η Lancia Jeep Hellas και ο Όμιλος Συγγελίδη, επιβεβαιώνοντας την προστιθέμενη και διαχρονική αξία της ιστορικής αμερικανικής φίρμας,  εγγυώνται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου - μετρητά ή χρηματοδότηση - και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο.  Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.

Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα Jeep Value, το Jeep Renegade, Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, μπορεί να αποκτηθεί, με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, από 19.900 €, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η απόκτηση αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνοδεύεται συνήθως από αβεβαιότητα για το μέλλον, η Jeep παίρνει την πρωτοβουλία και επιτρέπει στους πελάτες της να απολαύσουν την χαρά της οδήγησης ενός Jeep χωρίς κανένα άγχος και προγραμματίζοντας με ασφάλεια τα οικονομικά τους!

Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για αγορές Jeep από 18/7/2016 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.