Mercedes W123 280CE: Με πινελιές από Zender και AMG!


Αυτή η Mercedes E-Class διαφέρει από τις άλλες, και μπορεί να γίνει δική σας!

  • 15/7/2021

Η Mercedes E-Class W123 είναι ένα από τα εμβηματικά μοντέλα της μάρκας. Παρόλα αυτά, έχει ελάχιστη στήριξη από την κοινότητα του tuning, με ελάχιστα μέρη στην αγορά να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροποποίησή της.

Ακόμα κι έτσι, υπάρχει ένα αντίτυπό της που ξεχωρίζει.

Ο λόγος για την εικονιζόμενη Mercedes W123 280CE, που διαθέτει ένα body kit από τη Zender, βαμμένο σε αυτό το έντονο κίτρινο χρώμα, καθώς και αρκετές πινελιές από την AMG, όπως είναι η πίσω πτέρυγα, καθώς κι οι H&R αναρτήσεις που προσφέρουν χαμηλότερο ύψος.

Βρίσκεται προς πώληση στο eBay και μπορεί να γίνει δική σας με 30.000 ευρώ. Το οδόμετρο γράφει 126.000 χιλιόμετρα, ενώ πρόσφατα πέρασε εξονυχιστικό σέρβις, όπου άλλαξαν αρκετά μέρη, όπως υγρά και σωληνάκια φρένων, δισκόφρενα, αντλία και φίλτρο καυσίμου, ενώ τοποθετήθηκαν και νέα ελαστικά.

Τέλος, κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας κινητήρας 2,8 λίτρων, 6κύλινδρος εν σειρά, που δεν φαίνεται να έχει τροποποιηθεί. Αποδίδει 182 ίππους και παράγει 240 Nm ροπής, στέλνοντας τη δύναμη στους πίσω τροχούς μέσω ενός 4τάχυτου, χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.