Μεταλλικοί στύλοι διαπέρασαν καμπίνα φορτηγού – Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός (photos)


Ο οδηγός του φορτηγού «έπεσε» απότομα στα φρένα για να αποφύγει σύγκρουση με όχημα, ωστόσο οι στύλοι που μετέφερε λύθηκαν και πέρασαν δίπλα ακριβώς από το κάθισμά του. 

  • ΦΩΤΟ: Florida Highway Patrol / Twitter
  • 25/4/2023

«Άγιο» είχε ο οδηγός φορτηγού ο οποίος μετάφερε τεράστιους μεταλλικούς στύλους στην Tampa της Florida.

Ενώ κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο 275 ένα όχημα εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του με αποτέλεσμα να «πέσει» απότομα στα φρένα για να αποφύγει τη σύγκρουση. 

Η σύγκρουση πράγματι απεφεύχθη ωστόσο δύο από τους τεράστιους μεταλλικούς στύλους που μετέφερε απελευθερώθηκαν από τους ιμάντες που ήταν δεμένοι και διαπέρασαν την καμπίνα.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τους στύλους να έχουν περάσει δίπλα ακριβώς από το κάθισμα του οδηγού οπότε μιλάμε για θαύμα το ότι κατάφερε να βγει από το φορτηγό χωρίς να έχει τραυματιστεί. 

Όσο για το αυτοκίνητο που προκάλεσε αυτό το περιστατικό, όπως μαρτύρησε ο οδηγός του φορτηγού, συνέχισε την πορεία του σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτα. 

Όταν οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Twitter πολλοί χρήστες εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι τελικά δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού. 

Μάλιστα ένας από αυτούς τόνισε ότι τα φορτηγά που μεταφέρουν τόσο επικίνδυνα φορτία θα πρέπει να εφοδιάζονται με ειδικό μεταλλικό πλαίσιο στο πίσω παρμπρίζ ώστε να μην μπορεί να το διαπεράσει σε περίπτωση τροχαίου.