Μια εγκαταλελειμμένη Ferrari Testarrosa βρίσκει μια... δεύτερη ζωή! (Video)


Δείτε πως μία εγκαταλελειμμένη και ταλαιπωρημένη Ferrari Testarrosa αναπαλαιώνεται και αποκτά ξανά την παλιά της δόξα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/10/2020

Στα μέσα Ιουλίου είχε γίνει γνωστή μέσα από το διαδίκτυο η ιστορία μιας Ferrari Testarrosa η οποία είχε βρεθεί από έναν γνωστό Υoutuber με το όνομα Ratarossa σε έναν δρόμο του Puerto Rico. Η υπέροχη αυτή Ferrari ήταν ακίνητη στο ίδιο σημείο για 17 ολόκληρα χρόνια όπως είχαμε πληροφορηθεί και είχε ταλαιπωρηθεί σε απίστευτο βαθμό.

Μεταφερόμενοι μερικούς μήνες αργότερα, μαθαίνουμε ότι η συγκεκριμένη Testarossa έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να την ξαναφέρει στην παλιά της δόξα.

Το νέο video που έχει ανέβει στο Youtube μας δείχνει αυτόν τον νέο ιδιοκτήτη και την Ferrari toy 1988 η οποία έχει περίπου 25.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ της. Πρόκειται για έναν συλλέκτη από το Puerto Rico ο οποίος τελικά κατάφερε να εξαγοράσει το αυτοκίνητο μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων. 

Στο πρόγραμμά του είναι να ξαναφέρει την Ferrari του στην κανονικής της μορφή μέσα σε τρεις μήνες, και στο video αυτό βλέπουμε την εξέλιξη των εργασιών στον πρώτο μήνα της διαδικασίας. Όντας 17 ολόκληρα χρόνια κάτω από τον δυνατό ήλιο του Puerto Rico το αυτοκίνητο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, με το εσωτερικό να έχει κυριολεκτικά διαλυθεί και το αμάξωμα να χρειάζεται βάψιμο από την αρχή (και όχι μόνο) 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του video, ο ιδιοκτήτης της ξόδεψε 30.000 δολάρια για να την αγοράσει, χρήματα που μοιάζουν ως ευκαιρία για ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Ferrari. Όμως τα έξοδα αρχίζουν από εδώ και πέρα, μιας και το να ξαναφέρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην πρώτη του κατάσταση είναι ένα "σπορ" πολύ ακριβό και χρονοβόρο. Όπως φαίνεται πάντως από το video το έχουν πάρει αρκετά σοβαρά, οπότε περιμένουμε σύντομα νέα τους.