Μία Lamborghini Aventador S από… ξύλο! (Video)


Αυτή η Lamborghini Aventador S υπό κλίμακα 1:13 είναι σκαλισμένη από ξύλο και εντυπωσιάζει τους λάτρεις του μοντελισμού.

  • 18/5/2021

Εάν δεν έχετε ακούσει για το κανάλι Woodworking Art στο YouTube στο παρελθόν, τότε πιστέψτε μας χάνετε πολύ ωραία πράγματα, καθώς ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτό έχει δημιουργήσει μερικά απίστευτα μοντέλα αυτοκινήτων τους τελευταίους μήνες και το τελευταίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά!

Η Woodworking Art λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μοντέλο κλίμακας 1:13 της Lamborghini Aventador S.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνεται σε συγκεκριμένες γωνίες του μοντέλου, ιδίως στις μπροστινές και πίσω πλευρές, είναι άκρως εντυπωσιακή. Είναι απίστευτο το πώς έχει σμιλεύσει ακόμα και τους εξωτερικούς αεραγωγούς του μοντέλου και το πως καταφέρνει να χαράξει μέχρι και τους αισθητήρες στάθμευσης στο πίσω μέρος.

Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, η Woodworking Art έφτιαξε και έναν κινητήρα για το «μικρό» Lamborghini μαζί με ένα πλήρως λειτουργικό καπό. Οι τροχοί και τα ελαστικά χαράκτηκαν επίσης προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένου του ιδιαίτερα περίπλοκου σχεδιασμού πολλών ακτίνων των τροχών της Aventador. Ακόμα και ένα πλήρες εσωτερικό έχει σχεδιάσει ο δημιουργός του, το πλαίσιο έχει κανονικά ελατήρια, κόκκινες δαγκάνες φρένων, μια πίσω πτέρυγα και πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, με όλα να συνδυάζονται για να ολοκληρώσουν το πλήρως λειτουργικό μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Car And Driver στο YouTube