Μία Mercedes X-Class με το στιλ ενός γιότ!


H CARLEX DESIGN ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: CARLEX DESIGN
  • 3/8/2020

Η X-Class μπορεί να μην ανταποκρίθηκε ποτέ στις εμπορικές προσδοκίες της Mercedes, αλλά αυτό δεν πτοεί τους βελτιωτές από το να παρουσιάζουν νέα πρότζεκτ. Ακόμη και αν η παραγωγή της X-Class τερματίζεται. Για την περίσταση, η πολωνική Carlex Design φρόντισε να στολίσει τo αμάξωμα με διάφορα στοιχεία που δίνουν ένα πολύ διαφορετικό στιλ στο «αγροτικό» της Mercedes.

Οι προφυλακτήρες είναι εντελώς νέοι, υπάρχει μια διχρωμία με το καφέ να μας θυμίζει τα αμερικανικά κάραβαν, οι τροχοί είναι μιας νέας και αμφιλεγόμενης σχεδίασης θα έλεγα, ενώ το γενικότερο στιλ μας παραπέμπει σε ότι γράφεται στο μπροστινό σπόιλερ: στο yachting!

Κάτι που είναι πολύ έντονο στην καμπίνα η οποία σχεδόν όλη είναι καλυμμένη από απομίμηση στο χρώμα του ξύλου. Όπως μπορείτε να δείτε το ταμπλό έχει την πιο έντονη όψη ξύλου, ενώ το τιμόνι ικανοποιεί ακόμη και τα πιο ακραία γούστα. Εννοείται πως οι επενδύσεις στα καθίσματα αλλά και στα πάνελ των θυρών είναι σε χρώμα καφέ.

Η Carlex Design έχει φροντίσει να αφήσει την υπογραφή της πάνω στο ταμπλό αλλά και στις μπροστινές θέσεις όπου μας θυμίζουν αγωνιστικά μπάκετ. Μια λεπτομέρεια που αξίζει να παρατηρήσει κανείς δεν είναι τόσο οι πίσω θέσεις, αλλά μέχρι και η καρότσα η οποία είναι «ντυμένη» στο yachting στιλ.